Warning: Undefined array key "logout" in /customers/9/0/4/severine-costumages.be/httpd.www/index.php on line 15 Severine Costumages - exclusive designs
Warning: Undefined array key "user_logged" in /customers/9/0/4/severine-costumages.be/httpd.www/index.php on line 85 Aanmelden
Nederlands Français English

Doel van de verwerking van persoonsgegevens

Severine Costumages is begaan met uw online privacy en weet dat u daar ook belang aan hecht. Daarom doen we al het mogelijke om uw privacy in relatie tot het gebruik dat u maakt van deze website te respecteren. Severine Costumages verzamelt enkel persoonlijke gegevens (zoals voornaam, familienaam, adres, e-mail) wanneer deze gegevens ons door u persoonlijk werden toegezonden. Deze gegevens worden gebruikt om u de gevraagde dienst of informatie te kunnen leveren. Af en toe zullen wij u, met uw toelating, commerciële boodschappen toesturen in verband met kortingen en nieuwe producten. U zal echter bij het verzamelen van uw persoonsgegevens steeds de mogelijkheid krijgen om aan te geven dat u zulke commerciële boodschappen niet wenst te ontvangen.

Uw rechten met betrekking tot de door ons verzamelde gegevens

Overeenkomstig met de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer zoals gewijzigd door de Wet van 11 december 1998 ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens hebt u toegang tot de persoonsgegevens die wij over u verzamelen en het recht deze eventueel te wijzigen zoals bepaald hieronder, alsmede het recht het Register van de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer in te zien.

Als uw persoonlijke gegevens gewijzigd moeten worden, nodigen wij u uit ons een mail te sturen met de wijzigingen. Op basis van uw aanvraag zullen wij deze gegevens zo snel mogelijk aanpassen in overeenstemming met de informatie die u ons bezorgt.

Algemene voorwaarden | Copyright policy | bescherming van de levenssfeer | hosted by One